Vergroot het VAKMANSCHAP van professionals 

In the family

Het Coming Together,  ‘In the Family’ is een actief programma voor ouders en kinderen de verbinding met elkaar willen versterken op een ontspannen manier. 


Ouders en kind
programma in Nederlandse vindt plaats van vrijdag tot zondag in een uitdagende omgeving aan de kust. Uitgerust met kompas of GPS gaan de deelnemers op zoek naar de locatie. De rest van het weekend staat in het teken contact met elkaar maken op verschillende niveaus. In vijf opvolgende fases wordt het programma doorlopen. Creativiteit, actie en lol staan hier centraal. Verbindende communicatie loopt als rode draad door het weekend. Middels activiteiten gaat ieder op zijn eigen manier, of juist samen aan de slag. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om te ontspannen. 


Volwassen kinderen   
Deelnemende ouders van het Ouder en Kind programma, merkten geregeld op een vergelijkbaar programma met hun eigen ouders te willen doorlopen. In het Coming Together volwassen kinderen worden in twee (weekend) dagen de vijf fase doorlopen is minder avontuurlijk, maar de uitdagende is onverminderd aanwezig. Op een niveau en in een passende omgeving doorlopen de volwassen ouders en kinderen wordt ervaren, gedeeld en gesproken met elkaar en over elkaar. 

Investering 

Tijd: 
Naast de gesprekken zullen de deelnemers persoonlijk ontwikkelingsopdrachten voorgelegd krijgen om een maximaal rendement uit het traject te halen.  

Het is mogelijk dat uw deelname onderdeel is van een ander traject. 

Kosten:

Neem even contact met ons op.